درج مطلب

آیین نامه اجرایی

1. رعایت شئونات اسلامی
  2. حضور شاداب ، آراسته (مطابق با آیین انظباطی) و به موقع در مدرسه و شرکت فعال در مراسم صبحگاه
  3.  انجام تکالیف محوله طبق دفترچه برنامه ریزی تحصیلی و تمرینات مشخص شده از سوی دبیران
  4. رعایت نظم وانضباط درکلاس،حیاط، نمازخانه،و سایر فضا های مدرسه و رعایت هنجارهای مذهبی و اجتماعی
  5. رعایت احترام به کلیه کارکنان و اولیای مدرسه اعم از کادر اجرایی،دبیران،و خدمتگزاران و .... همکلاسی ها
  6. حضور فعال در برنامه های فرهنگی هنری و پرورشی (نماز جماعت و سایر مراسم مذهبی و ملی)
  7. رعایت بهداشت فردی و تلاش در جهت بهداشت عمومی ورعایت ادب و احترام و به کار بردن کلامی در شان و منزلت دانش آموز در محیط درونی و بیرونی دبیرستان که نشان دهنده شخصیت دانش آموزی می باشد.
  8. رعایت کلیه قوانین و دستورات مدرسه در ساعات ورزش و در حین ایاب و ذهاب به ورزشگاه و اردو ها .
  9. رعایت مقررات برگزاری آزمون در کلیه مراحل امتحان در دبیرستان .
  10. حضور به‌ موقع‌ درمدرسه‌ وخروج‌ در پايان‌ ساعات‌ مقرر. (حضور در مدرسه‌ درغيرساعات‌ مقرربراي‌ استفاده‌ از آزمايشگاه‌، كتابخانه‌، فعاليتهاي‌ پرورشي‌و.....منوط به‌ اجازه‌ولي‌دانش‌آموزوموافقت‌ مدير‌ مدرسه‌ مجازخواهد بود).
  11. حضور منظم‌ در مدرسه‌ و كلاس‌ درس‌ در تمام‌ مدتي‌ كه‌ مدرسه‌ رسماً دائر است‌. مطابق مقررات داشتن 5 ساعت غیبت غیرموجه در طول سال تحصیلی موجب محروم شدن خواهد شد. تشخیص موجه یا غیر موجه بودن غیبت با مدیر مدرسه می باشد.
  12. هر تاخیر ورود بعد از شروع کلاسها ( ساعت 7:30 صبح ) غیبت غیر موجه تلقی شده و علاوه بر کسر نمره انضباط در صورت رسیدن به حد نصاب طبق مقررات عمل خواهد شد
  13. حضور دانش آموز در برنامه صبحگاه و سایر برنامه های اجرایی در مدرسه اعم از سخنرانی، اردوهای مطالعاتی، بازدیدها و ... الزامی بوده و تخلف از آن منجر به کسر نمره انضباط می گردد.
  14. رعایت کلیه آیین نامه ها و مقررات امتحانات و عدم تخلف از آن ها.
  15.     استفاده‌ از فرم مدرسه و رعايت‌ حجاب‌ کامل.
  16. خودداري‌ از بكاربردن‌ وسايل‌ تجملي‌ وآرايشي‌  و پرهيز از همراه‌ آوردن‌ اشياء گرانبها و وسايل‌ غير مرتبط با امور تحصيلي‌ به‌ مدرسه‌( خصوصاً گوشی موبایل )
  17. حضوردانش آموز درکلاس های تقویتی که به تشخیص دبیران و معلم راهنما صورت می گیرد الزامی می باشد.
  18. مراقبت‌ از وسايل‌ شخصي‌ و اهتمام‌ در حفظ و نگهداري‌ اموال‌، تجهيزات‌ و ساختمان‌مدرسه‌. (چنانچه‌ دانش‌آموزي‌ به‌ وسايل‌ وتجهیزات مدرسه‌ يا ساير دانش‌ آموزان‌ خسارت‌ وارد آورد، می بایست خسارت‌ وارده‌ را‌ جبران‌ نماید.)